Søndagsbabbel – med bilder


Deilige appelsiner nytes ute i sola.. :)

Som dere ser så har vi enda massevis med snø..Ikke mye som minner om vår her nei..
Men her er ei som tar det hele med godt humør:) Hun synes det er moro å leke ute uansett:)

Mia lager Tindra sin bokstav med «kapla staver:»)

Eldstejenta mi, Catharina 13 år.

Så må jeg jo skryte masse av Mia da, for hun har vært så utrolig flink!!
I går kveld ville hun ikke ha bleien på når hun skulle legge seg å sove. Vi har ikke slutta med nattbleie siden hun har sovet i vår seng, og ikke hatt lyst til å sove i egen seng. Så hun fikk lov til å sove uten bleie dersom hun sov i sin egen seng;) Å det gjorde hun, la seg pent og sovnet i hennes seng, jeg kan ikke huske sist hun sovnet der av seg selv!! Hun sov der til i halv fire tiden i natt før hun kom over i vår seng, og hun hadde ikke tissa på seg i løpet av natta:) Hun var kjempe stolt i morges! Å i kveld igjen så har hun lagt seg i egen seng,uten bleie:) Helt fantastisk! Hun sover som en stein:) Hun vil at jeg skal være inne hos henne til hun sovner da,og det var fort gjort, brukte vel 15-20 minutter på å lese to bøker og synge natta sang før hun sovnet:) SÅ har vi snakka litt med henne om at nå når hun er så flink å ligge i egen seng så kan det jo hende hun må få seg stor jente seng snart ;) Å siden hun har bursdag om en måned så passer jo det bra..hehe.. :)
Blitt så stor nå, hvor er tiden blitt av?

Legg inn en kommentar