Bytur

I går var jeg og Mia Christine på bytur i lag med Ronja Celine og Camilla.


Her er Mia og Ronja :)

Vi hadde ikke noe spesielt å gjøre så da Camilla spurte om vi ville møte henne og Ronja i byen så fant vi ut at det var en god ide. Vi tok buss og møtte dem der på formiddagen:) Vi gikk på kafe og jentene spiste hver sin is. Så var vi å så oss rundt i butikkene. Vi handlet ikke noe spesielt,men byttet en bukse til Mia, siden vi hadde kjøpt den ett nummer for liten. Hun ville ha en elefant genser i stedetfor ny bukse så det fikk hun;) De fikk også lørdags godt begge to:) Etterpå ble Ronja og Camilla med oss hjem. Det syntes Mia var veldig stas. Hun og Ronja tøyset masse mens vi ventet på bussen og syntes det var moro når vi tok bilder av dem:)

Da vi kom hjem så spiste vi middag, spaghetti og kjøttsaus:) Mia og Ronja lekte kjempefint sammen hele tiden, Det er to år mellom dem men det merkes ikke så godt når de leker siden de trives så godt i lag:) De ble hos oss helt til det var leggetid;) Takk for en fin dag, det var koselig:)

Legg inn en kommentar