Kaldt her nord..

Den siste tiden har det vært maaange minusgrader hos oss..

Så i dag har jeg vært å kjøpt enda ett sett med ullundertøy til snuppa..

For når det er minus ti grader og vind, og disse små skal være ute å leke i barnehagen, så trenger man godt med varme klær.. De var ute i to timer i dag – og hun var god og varm, heldigvis. Synes ulltøyet til Cubus er så mykt og deilig, og i dag så valgte hun fargen selv, derfor ble det rosa.. :) Hun fikk også to par nye votter, og det er vel ikke vanskelig å gjette fargen på de heller..hehe.. Det ene paret er helt lys rosa,de andre er rosa og brun.. Men det spiller forsåvidt ingen rolle, er ikke så nøye med farger så lenge hun bruker klærne…

Jeg har deltatt i en adventkalender på et forum jeg er med i, og vunnet to gavekort! Så i går fikk jeg mail om at den ene av disse to var nå gyldig så vi bestilte ullbukser til snuppa for de.Fikk beskjed om at de skulle gå i posten i dag så da har jeg vel de i morgen tenker jeg:) Det andre kortet har jeg ikke fått enda, men gleder meg til det også kommer..


Her er et herlig bilde av snuppa, med solbrillene feil vei.. :)


Og enda et gla’ bilde av snuppa;)

Ellers så er det jo tilbake i hverdagen nå,med jobb,skole og barnehage..Alle syntes nok at det var godt å komme tilbake til det hverdagslige,etter så lang ferie. Mia hadde savna barnehagen masse og koser seg skikkelig der. Når hun la seg i kveld så sa hun; i mårra skal æ igjen i barnehagen,ikke sant? :)  Og det er jo godt å høre,for da vet jeg at hun trives godt;)

Nå skal jeg selv ta kvelden, har vært tidlig oppe i dag, hadde tidligvakt på jobb..

Snakkes!

Legg inn en kommentar