Mandagsbabbel og litt bilder..

Nydelige jenta mi:)

Måtte bare vise dette bildet, selv om det ble litt uklart.. :)

Hun har nemlig begynt å pynte seg med kjoler nå, og da er det klart man må ta bilde..Hun ber meg hente kameraet og de hvite «pleddene» som hun sier, så setter hun frem den lille stolen sin, og ber meg slå alle lysene på,og når det er gjort så setter hun seg ned å poserer.. :)

Blir noen flotte bilder da! Her er enda et.. :

Elsker å ta nærbilder/portrettbilder. Synes de blir så skjønne :)

I helgen så tok vi det helt med ro, orket ikke gjøre så mye. Gubben hadde klippetime,så vi leverte ungene hos søsteren min mens han klippet seg og vi fikk handlet.. så passa vi deres barn mens de handlet etterpå:) søndagen så var de på besøk hos oss, de hadde med seg masse klær som var blitt for små til Ronja, og Mia fikk arve de.. Nå har hun klær så hun berges de neste to årene i allefall.. hihi.. :) Vi sendte litt tilbake og da, klær som var for smått til Mia og som Tindra kunne arve :) Kjempe kos med besøk var det uansett, Mia og Ronja leker så fint i lag og koser seg sammen:)

I dag har det vært en slitsom dag på jobb, merker godt at ungene i barnehagen har hatt fri noen dager, for det er alltid mer bråk poå mandager.. hehe.. Vært stressende og lite folk på basen,men håper det går seg til etterhvert nå:) Har tidligvakt i morgen, og det skal bli godt. Vi skal ha juleverksted der også, og det er jo alltid koselig:) Moro å være kreativ og lage noe sammen med ungene og. Skjer jo masse denne uka på jobb, det er blandt annet kirkevandring, nissefest og lucia frokost:) Liker adventen, siden det skjer så masse..

Nå skal jeg i seng snart, må bare vise enda et bilde, denne gangen av min eldste datter..

Ha en fin kveld:)

Legg inn en kommentar