Søndag..


Mia Christine..

I dag har vi bare kosa oss hjemme.. eller jeg,gubbisen og Mia har kosa oss hjemme.
Catharina og Malin ble hentet av sin farmor i ett tiden, de har vært å hjulpet henne å plante, og senere dro de hjem til henne på middag før de dro på kino:) De kom først hjem igjen i 19.30 tiden:)

MÅ bare skryte av Mia mor, som har vært superflink..Hele uka har hun sovnet i reisesenga,og sovet der nesten hele natta :) Kommet over til oss på morgenparten først..Herlig!I dag hadde hun lurt seg inn til Catharina og Malin uten at vi hadde våknet, klokka hadde vært ni da hun kom inn til dem..De hadde byttet bleie på henne, kledt på og gitt henne frokost før de kom å vekket oss i ti tiden!! De hadde vært kjempe flinke! Mia forguder søstrene sine, de er nok de beste i hele verden!! De ville passe henne så vi fikk sove litt ekstra sa de:) Go jentene våre!!

Legg inn en kommentar