Herlige Mia mor

Mia Christine
Her kommer noen bilder av lille prinsessen min..

Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine

I dag fikk jeg avspasere fra jobb etter lunsj, så da dro jeg og Mia Christine hjem. Hun sov en times tid, og etter det har vi bare kosa oss. hun har vært i fantastisk godt humør, bare tulla og tøysa og det har vært kjempe deilig med en sånn ettermiddag:) Ingenting gråt!!! Hurra!!

Hun har jo blitt så stor, vi har tatt bort bøyla på tripp trapp stolen nå,og hun sitter der fint. Hun spiser selv sin yoghurt med skje, nesten uten å grise.. Bare se så flink hun er ;
Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine
Herlig ikke sant? *S*

Nå sover snuppisen, og jeg skal titte litt på tv.. så gjenstår det å se om jeg sovner på sofaen i kveld – noe jeg pleier å gjøre nesten hver fredag :)

Ha ei god helg!

Legg inn en kommentar