Se så flink..

Her er et av de første bildene jeg har tatt av Mia Christine etter at hun begynte å gå..
Hun styrer med armen sin for å få bedre balanse..
Mia Christine


Hun har gått mer og mer den siste tiden, men oftest er det bare noen få skritt..Hun setter seg ned om man sier noe til henne mens hun går..hehe.. På det meste har hun gått over hele stuegulvet vårt, og det er vel en tjue-tretti skritt tenker jeg. Hun kan og gå med sko på nå, og det er jo kjempe bra!!

Vi har vært på 1 års kontroll med henne, alt var bare bra – følger sin kurve helt perfekt. Hun er 10,4 kg og 77,5 cm lang. Til sammenligning så var Malin 11 kg og 78,5 cm og Catharina var 9,9 kg og 75 cm. Synes det er så moro å sammenligne Helsesøster ga to vaksiner også, ett i hvert lår. Mia gråt ikke noe på det første stikket, men da hun skulle sette i det andre skjønte hun nok hva som skulle skje og da gråt hun litt.. Gikk fort over daDenne gangen reagerte ikke Mia på vaksinene, ingen feber og ikke noe sutring! Deilig!!!

Her er enda to bilder av prinsessen;
Mia Christine
Flink til å drikke av stort glass…

Mia Christine
Her har hun funnet lydknappen på fjernkontrollen og skrur på full styrke mens jeg knipser bilde.. Synd man ikke kan se hvor hun begynte å danse når musikken kom på,hun ble ikke redd selv om det var høyt, bare digga musikk.. hehe

Og til slutt et nydelig bilde av Catharina. Hun begynner å bli så stor…*sukk*
Catharina

Ønsker alle ei riktig god helg!

Legg inn en kommentar