Endelig er det vår!!!

Mia Christine
Endelig er våren kommet – og det har begynt å bli varmt i lufta!! 13 grader i dag!

Herlig!!!

Mia Christine
Disse to bildene av Mia Christine er tatt i går, når vi hadde dugnad i borettslaget, Mia var også ute til klokka 20.00 – hun måtte jo få saft og vafler hun også som alle andre på dugnaden fikk. Hun plukket kongler hun – det syntes hun var spennende!!

Dette bildet her synes jeg var litt stilig – hun sitter i bilen, og hører på musikk..
Mia Christine

I dag har Mia vært dårlig i magen – hatt 7 bæsje bleier, og vi måtte hente henne tidlig fra dagmammaen. Hun har blitt rød og sår også, så jeg håper det gir seg fort! Hvis ikke må hun være hjemme i morgen.. Selv har jeg planleggingsdag på jobb, og det skal bli spennende for vi skal hospitere i andre barnehager. Slutter litt tidligere enn vanlig da, og det er jo flott.

Ønsker alle en fin kveld!

Legg inn en kommentar