Mia Christine 11 måneder

I dag er lille prinsessen vår hele 11 måneder gammel – tiden flyr fort, tenk at hun snart har ordentlig bursdag..lille skatten min..
Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine

Nå skal jeg på jobb,har tidligvakt i dag – de andre ligger enda å sover.De står opp en times tid etter at jeg har dratt på jobb.Godt at gubben begynner i ni tiden først,så blir det ikke sånn stress på morgenen. Jeg er ferdig klokka 3 i dag,så Mia får en kort dag hos dagmammaen sin. Er godt det

Denne helga har gått fort, på lørdag var jeg og stor jentene på shopping i byen,sammen med naboen og hennes sønn. Vi fant en del klær til jentene og det var masse salg
Så gikk vi på kafe og spiste is og kake etterpå. Når vi ko hjem laga jeg hjemmelaget pizza, og inviterte gubben sin søster med familie på mat. Var kjempe koselig.

I går var vi hos mamman til gubben på middag, koste oss der i flere timer. Mia lekte så fint med Tina, for dem var også der. Moro nå når de har begynt å leke litt sammen. Mia styrer en del på kveldene igjen, og i går ga jeg opp å legge henne i egen seng, så jeg la henne i vogna og der sovna hun godt. Skjønner ikke hvorfor hun ikke liker å ligge i sin seng, hun sover jo fint i vår eller i vogna. Håper det bare er tenner som plager henne…

Nå må jeg gå på jobb,ha en fin mandag.

Legg inn en kommentar