Snuppa er syk igjen..

I går var vi på legevakta med snuppa for at hun hadde fått så masse smuss i øynene sine, og det var øyebetennelse..Fikk øyedråper som hun skal ha hver annen time. I tillegg har hun nå fått feber og er ganske forkjøla.. Ser ut til at det blir hjemme dag på oss i mårra.. Humøret hennes er så der.. men her er noen bilder fra i stad, hun spiser yoghurt.
Mia Christine


Mia Christine

Mia Christine

Mia Christine
Øyendråpene funker kjempe bra, man kan ikke se så masse smuss inn på der lenger – men hun skal ha de dråpene i noen dager til sånn at vi er sikker på at alt er helt borte.

Nå driver vi å lager kyllingvinger og ris til middag – favoritten her i huset
Til og med Mia liker det.. Hun får bare små biter kylling da, blandet med ris… hihi.. Hun spiser alt vi spiser – men spytter ut all barnemat på glass! Har prøvd alle årstrinn nå, og ingenting faller i smak.. Men men, siden hun liker det vi spiser går det jo greit. Hun fikk smake salami her om dagen og da sa hun mmmmmmm – me me- som betyr mer

Har fiksa litt på headeren i bloggen min..tihi.. synes det ble fint jeg, litt rotete men det er jo sånn jeg ( vi ) er

Ha en fin fin søndags kveld!

Legg inn en kommentar