Mia Christine 10 mnd

I dag er det 10 måneder siden lille Mia Christine ble født
Tiden går så fort, og hun lærer stadig noen nye ting.Her om dagen så vinka hun til pappan når han skulle på jobb og så sa hun «hadet» helt klart og tydelig!
Mia Christine


Hun kan mange andre ord også – som hei,se, oi, dadda, mamma, pappa, der, borte, bø og mange flere. Hun har fått 4 tenner – og det er visst enda flere på vei. Hun kan stå uten å bli holdt dersom hun glemmer seg av, men det er nok enda en stund til hun tør å begynne å gå. Foreløpig går det greit å holde noen i hendene når hun vil frem. Ja og så krabber hun jo selvsagt.
Mia Christine
Mia Christine

Vi har også begynt hos dagmamma, eller driver å tilvenner henne der. Hun begynner først på tirsdag den 6 mars. Det har gått greit å ha henne der, hun er jo ikke så mange timer alene da.. Men i dag hadde hun grått mye og bare sutret. Hadde ikke ville sove eller noen ting. Så dagmamman tok kontakt og jeg henta henne. Da vi kom hjem så spiste Mia mor to skiver, så hun hadde nok vært sulten.. Hadde ikke spist noe der borte da, bare tatt bittelitt flaske. Er ikke noe moro når hun gråter der, jeg har ikke lyst å la henne være igjen men jeg må jo. Håper det går bedre på mandagen da.. I allefall skal vi kose oss i helga og så får vi se da, hvordan det går til uka.

Ønsker dere alle en riktig god helg!

Legg inn en kommentar