Hihi

Jeg klarte ikke bestemme meg for hvilket bilde jeg skulle vise dere i dag, så da viser jeg like godt alle sammen
Mia Christine

Nydelige lille Mia i sin nasse nøff kosedress, hun er i mye bedre form i dag og det er deilig!! Her poserer hun villig på alle bildene. På de siste bildene har hun fått prøve gynge hesten som har vært Malin sin, og det var stor stas!! Hun har sett på den såååå lenge når den har stått nede på soverommet vårt, og i dag fant jeg ut at hun var stor nok for å prøve den
Mia Christine
Mia Christine
Mia Christine
Mia Christine
Mia Christine
Mia Christine
Mia Christine

Nå kom akkurat Catharina hjem fra skolen, og det er sikkert ikke lenge til Malin kommer heller. Mia synes det er stas når de kommer hjem – og hviner av glede
I dag skal vi ut å handle litt, greit å ta det på en torsdag siden det er så mye folk overalt på fredagene..  Fikk sms av ei venninne som spurte om vi skulle treffes i byen på formiddagen i morgen… Får se hva det blir til, hadde vært kos da… Må benytte anledningen mens vi enda kan treffes.. Når jeg begynner å jobbe blir det mye mindre tid til sånne ting!

Ha en fin dag!!

Legg inn en kommentar