Man skal tidlig krøkes…

Mia Christine elsker å banke på tastaruret når hun får sitte på fanget forran pc’en, så i går var gubben og fant frem et gammelt tastatur som hun kunne få leke med uten at vi må være redd for at det skal komme sikkel i det…
Mia Christine

I går var jeg og Mia på en lang trilletur, hadde tenk at hun kunne sove litt i vogna men neida, hun sov bare 20 minutter hun.. Sliter med å sove for tiden,vet ikke helt hva det er som plager henne. Hun sover bare korte dupper nå, i forrige uke sov hun jo to-tre timer i strekk.. Håper det bedrer seg snart for hun blir jo så sliten av å bare hvile seg liksom… Ellers var min søster og barna på besøk i går, det var kjempe koselig. Ble ikke tatt noen bilder da, men her er et av Mia,tatt mens hun spiste middag – hun liker det kjempe godt da, og i går fikk hun prøve en ny smak
Mia Christine

Mia er veldig glad i søsknene sine og elsker å være sammen med dem. Her er hun sammen med Catharina og en venninne som er på besøk..De spiller kort sammen..
Mia Christine & Catharina

Nå har Mia våknet etter nok en 30 minutters dupp,så da får jeg avslutte her,

snakkes,

Legg inn en kommentar