De siste dagene..

Tenkte jeg skulle skrible litt om hva vi har gjort de siste dagene… På torsdag dro Catharina på overnatting med klassen sin og Malin dro til mamman sin. Derfor dro jeg og Mia mor til Camilla på formiddagen.. Der koste vi oss helt til gubben var ferdig på jobb,Mia lånte vogna til Ronja og sov i nesten 4 timer! Etterpå var det ut på tur og Mia storkoser seg i bæreselen sin:
Mia Christine

Tok masse bilder,skal legge de inn i albumet etterhvert.Må ha litt hjelp av gubbisen til å gjøre det,og han sover enda så det kommer nok i løpet av dagen tenker jeg.

I går dro jeg og Mia på visningstime hos fotografen -og det  var sååå utrolig mange flotte bilder at det var vanskelig å velge kun ett.. Hun sa at de hadde bildene i to år så om vi ville gikk det an å etterbestille. Jeg falt for et som var typisk Mia da, og vi skal hente det om ca 3 uker.*gleder meg*

Vi shoppa litt også,prinsessen trengte en ny fleece dress nå som det har blitt kaldere og vi fant en som var kjempe god, synes den fargen ble kjempefin til Mia også, og i dag skal hun testen den når hun sover ute i vogna
Ny fleecedress

Og så kjøpte vi disse to søøøøte bodyene – elsker klær med tekst på og disse fant jeg på Cubus! Sjekk teksten til den brune da, knall tøff!!
Stilige bodyer

Senere på dagen i går kom naboene på besøk, de er faddere til Mia og hadde med seg en herlig strikkejakke og lue. Den har jeg ikke tatt bilde av enda men den var supersøt! Hvit med hjerter…Passer til kjoler og sånn.. Passer på å si tusen takk – dere er supre!

Ellers målte og vide jeg Mia i går, hun er 68 cm og 8 kg. Vet ikke om det er helt rett da, siden vi ikke har samme vekt som på helsestasjonen men men,, vokser gjør hun i allefall.

Catharina kom hjem i går,helt utslitt etter skoleturen – men de hadde kosa seg da,og fisket og grillet. Hun sovna fort i går hun!!! hehe..

Nå skal jeg legge Mia mor ut i vogna hun halvsover på gulvet her…
Ha en fin lørdag!

Legg inn en kommentar