Snuppa har blitt 4 mnd

I går var det 2 september og da ble Mia Christine 4 måneder. Måtte jo ta et månedsbilde da, og sånn ble det:
Mia Christine

I dag hadde jeg sove morgen og gubben sto opp med ungene! Det var deeeeilig å bare lukke øynene og sove mer:) Når jeg sto opp i elleve tiden sov Mia ute i vogna si og jentene spilte tv spill. Mia ble kjempe glad når jeg henta henne opp av vogna etter duppen, og bare smilte og lo. Her er et bilde av henne i favoritt-leke-hoppe-greia hennes… se som hun kooser seg:
Mia Christine

Mia har også begynt å spise grønnsakspure på glass,og her lurer hun nok på hva i all verden det er mamma putter i munnen på henne..
Mia Christine
Men det gikk ned på høykant,er litt moro da,for hun sitter og spiser og sier mmmmm.. Hun blir mer fornøyd når hun får annet enn bare melk også, og det er jo topp.Merker ikke at hun får vondt i magen heller,heldivis, så  da blir det nok fast middag og grøt her etter ja

Nå sover Mia igjen, og jentene er nede å leker,gubben sløver på sofaen og jeg sitter her og surfer litt rundt i stedet for å ta i et tak med husarbeid..men men, det går jo ikke sin vei så da kan jeg likegodt ta det etterpå….

Har oppdatert Mia sin hjemmeside også for de som vil se.
http://mia.christine.cc

Klem fra meg

Legg inn en kommentar