Mia har sovet hele natten!

I morges når klokka til Jim ringte for at han skulle opp på jobb kjente jeg meg litt skjelven…Mia hadde ikke vært våken og spist i løpet av natta… Måtte bort i senga hennes og kjenne om hun pustet…Og det gjorde hun jo.. Hun hadde bare sovet så godt og lenge..Klokka var nesten 8.30 da hun kom over i vår seng for å få mat..

Vi sto opp etter at hun hadde spist og hun lå lenge og pludret på leketeppet hun har på gulvet… Så fikk hun litt mere mat og nå sover hun igjen

Selv har jeg satt på en maskin med klær, og snart skal jeg se om jeg får støvsuget gulvene i stua.. har hatt så mye besøk den siste tiden at vi ikke har fått gjort noe husarbeid.. Men det er moro med besøk oxo da…

Catharina sover enda, skal la henne sove til hun våkner i dag – det er deilig med skolefri sånn sett, de slipper stresse om morningen

Ønsker alle en fin dag – og Linda ( http://www.asiatica81.net/), gratulerer med lille Emilia,som kom til verden på Malin sin bursdag

Husk EFIT i morgen da!

Klem Eva

Legg inn en kommentar