Vårstemning med mere..

3031..Spist is har vi også..
Når sola skinner, og snøen nesten er borte – ja da kommer vårstemninga. Det regnet i bøtter og spann i natt og helt til vi parkerte på jobb 07.30 i dag tidlig – og jeg så med grøss på uteleveringen som var planlagt.. men når jeg hadde vært inne å skifta til regntøy og skulle ut å ta i mot barna, så var det jaggu meg oppholdsvær..
Det holdt seg fint hele dagen. Vi var ute med ungene til klokka 11. før det ble lunsjtid. Fikk kosta bort vann og søle, så ble rent og pent utenfor barnehagen også. Var ferdig klokka 3, så var bare å smette på seg joggeskoene og dra på Pyramiden. Fikk en snap av Catharina at de var der  – så da møtte jeg dem og fikk stjålet en Emilie kos før jeg dro hjem. Måtte sende en skryte snap av henne til gubben også, siden han fortsatt var på jobb og ikke fikk kosa med sjarmtrollet :)
32Fikk handla det jeg skulle – som i dag var snop og godteposer som skal klargjøres til Mia sin bursdagsfeiring på mandag. Må få unna alt denne uka,siden helga er fullstappet med to andre bursdager.. Vi har laga invitasjonene og de er delt ut til hele klassen i år.. Skrekk og gru.. blir 22 unger dersom alle kommer.. + en av Mia sine bestevenninner fra barnehagen og 4 søskenbarn.. og Muligens enda noen. Feirer alt på en dag i år – og inviterer alle samtidig.. 
Invitasjonen ser slik ut:
miasinbursdagsBle tacomiddag i dag, til Malin sin store glede. Hun er i arbeidspraksis på sykehjemmet her,så hun er her hver tirsdag til onsdag – i tillegg til vanlige uker.. Hun stortrives der på jobb, og nå har hun snart gått hele første året på videregående. Hun vil bli barne og ungdomspsykolog når hun blir stor, så hun går helse og miljø nå. (Heter det det tro? Tidligere helse og sosial i allefall)

Mia har besøk av Victoria. De spiser is og ser på film. Koser seg sammen, det er ei stund siden sist. Godt vennskap varer selv om de ser hverandre sjelden. Vi bor ett stykke fra hverandre og hverdagene er fulle – men vi prøver å la dem treffes så ofte det går. Det føles som om de aldri har vært fra hverandre. De går rett i lek når de møtes. Det er herlig å se <3

Nå må jeg vel rydde bort moddagskoppene som fortsatt står på bordet og stable de i oppvaskmaskinen. Burde satt på klesvask også.. men det går ingen steder, de er fortsatt der når jeg er ferdig med å skrive her.. hehe..

Hvordan har din dag vært?

 

En tanke om “Vårstemning med mere..

Legg inn en kommentar