Knask eller knep?

halloween
I dag var det endelig Halloween, jentungen har hatt nedtelling i hele oktober.. :)  Lyktene ble tent nesten med en gang vi kom hjem fra jobb/skole, og så var det bare å komme i gang med knask eller knep!

halloween1Denne skåla med godis sto i gangen vår, og tenåringen hadde i oppdrag å åpne når det ringte på. Selv ble jeg med åtteåringen på runden i nabolaget, for jeg synes enda hun er for liten til å gå alene og ringe på hos andre. I tillegg er det jo både mørkt og kaldt ute, og da er det mye koseligere med selskap på turen;)

Mia hadde selv valgt kostyme, og hun var strålende fornøyd. Hun møtte to jenter i klassen på turen, så vi gikk sammen med dem en times tid. Da orket hun ikke mer, godteribøtta var nesten full, og hun ville hjem og se på Idol junior:)halloween2 halloween3 halloween4 halloween5

Det har ringt på masse hos oss også, ungene har fodt godteri – og så vidt jeg vet har ingen blitt utsatt for noe knep. Ungene i nabolaget er snille, i år som tidligere. Heldigvis så viser de respekt for andres eiendom, og lar være å ødelegge/kaste egg slik man hører om andre steder.

En finfin dag, selv er jeg rimelig utkjørt etter å ha vært våken fra halv seks, vært på tidligvakt på jobb. Så driver jeg å baker  (!)  kake til i morgen, da har gubben rund (burs-)dag!  Håååååper at marengsen blir vellykket så jeg slipper flere forsøk.. :P Skal bake brownies også, men det tar jeg i morgen:)

Feirer dere halloween?

 

2 kommentarer til “Knask eller knep?

 1. thile

  Nei, vi feirer ikke :-)
  Så fin Mia er ♥ masse godt i skålen !! ;-)
  Gratulerer med gubben og rund bursta ♥
  Ble marengsen (mums…..) vellykket? Bare send restene til meg, he,he …

  Svar

Legg inn en kommentar