Nettbutikk – tips!

Jeg tenkte komme med ett nettbutikk tips til dere – og grunnen til det er at jeg stadig er på utkikk etter butikker som fører klær til litt større barn. Jeg brenner virkelig for at klær skal være komfortable, ha god kvalitet og samtidig se fine ut.  Hos Lille Ugle fant jeg mye av det jeg har sett etter i det siste.

De fører bl.a barneklær fra 0-10 år, sko, hårpynt, leker, stellevesker og så er det en egen gruppe med noe til mamma da:) Noe for en hver smak!

Må bare vise dere dette, som er helt nydelig og hentet fra Til Mamma:
155

Når jeg satt sammen med 7 åringen min for å se på klær – så spurte jeg henne om hva hun likte av farger, mønster og lignende. Hun liker blått veldig godt – men også gul, rosa og lilla. Hun likte dyreprints som katter, hester og kaniner, og hjerter, blomster og klær som ikke strammer.

Hun går i 2 klasse på skolen, og skal ha klær som kan være behagelig gjennom en hel dag, både på skolen og sfo. De skal kunne være lette og kle på, de skal ikke være stive eller stramme og hun skal kunne LEKE! Det morsomste hun vet er å være på puterommet og klatre, bygge og bare ha det moro. Hun elsker å sykle, huske, hoppe tau og slike ting. Med mange klær kan hun ikke det. Jeg tror klesdesignere glemmer at barn leker også etter at de vokser ut av str 128. ( 8 år) Jeg tror de tenker barna står i ro, eller sitter pent ved en pc hele dagen! Hun får ikke klær der magen vises, eller som er så trange at når hun sitter på kne så vises halve rompa siden de er så korte i livet! Barn skal være barn, ikke minivoksne!

Her kommer våre favoritter – først fra Molo! Favorittfargene og favoritt motivet! Dette her står øverst på ønskelista til Mia Christine:
516
517515Her finner du skjørtet , genser og tights!

49 493 494Her finner du favorittene fra AyaNaya

Lille Ugle har også leker som jenta mi likte godt! Hun har aldri lekt med dukker så derfor har hun ikke hatt dukkeseng, men hun mente at hun godt kunne ha det – for alle kosedyrene trengte jo ett sted å sove;)

271
Andre leker hun likte godt:
254 268275
Lekene fra Smallstuff finner du her!

Jeg vil også nevne at når man klikker på ett klesplagg på nettbutikken, kommer det opp forslag om hva som matcher! Det var kjempelurt!  Ta gjerne turen innom, og se om du også finner noen favoritter:)

Innlegget er IKKE sponset! Jeg sendte en mail og spurte om å få lov til å låne bilder fra dem siden jeg ble så glad over å finne en nettbutikk med praktiske barneklær – for oss som har barn som bruker str 134/140 i klær;)

Har du hørt om Lille Ugle før?

Tenkte komme med flere nettbutikk tips etterhvert:)

 

4 kommentarer til “Nettbutikk – tips!

Legg inn en kommentar