Hjemme i dag

1Når man alt måtte være hjemme fra jobb så var det jo greit å gjøre noe koselig også, som å bake boller i lag med en litt pjusk seksåring.. Hun er ikke så dårlig i formen som i går, så hun syntes det var greit å hjelpe til å bake litt..

2Så i dag ble det boller med jordbærsyltetøy, og ett glass med kaffelatte til lunsj. Seksåringen ville ikke ha pålegg,men spiste litt over en halv bolle bare, så matlysten er ikke helt på topp enda..

miategner

Grunnen til hjemmedagen er at i går formiddag så klaget Mia på magevondt, og var ganske blek i ansiktet. Gikk ikke lange tiden før hun kastet opp, men det ble med den ene gangen bare. Så var hun slapp og litt febervarm.. Målte faktisk ikke, fordi feberen ikke var så veldog høy – tipper rett over 38. Hun slumra på sofaen i hele går, og la seg fint i går kveld og sovnet. Kom inn til oss i løpet av natta og var veldig urolig og varm.. Men sovna etter hvert og jeg fikk vel ett par timer søvn jeg og.. Var fortsatt slapp i morges så skole var egentlig uaktuelt og hun ba om å få sove litt mer..

Utover dagen i dag har formen kommet seg mye, selv om hun ikke spiser noe. Vi har laget saft-it i former og hun venter veldig på at de skal fryse så hun kan få seg is. Nå leker hun med papirdukker/figurer. Hun har klippet selv, etter å ha fargelagt på diverse fargeleggingsark. Grei måte å lage papirdukker på:)

Jeg har fått gjort mye i dag, både vaska klær og lagt bort. Bytta på senga til Mia – for jeg ville ha bort basilluskene nå når hun er i bedre form.. ;) Har tatt opp kyllingfilet til middag. Tenkte å lage wok av noe slag…Enkelt å greit. Så har jeg bytta bort tidligvakten min i morgen i tilfelle Mia ikke kan gå på skolen. Da er det i allefall noen andre i barnehagen og kan møte ungene om jeg må være hjemme en dag til.. Jeg regner med at det går fint og at Mia er frisk, men man vet jo aldri:)

Nuh er det tid for middagslaging! Ha en fin ettermiddag.

Liker du boller? Er dere friske hjemme hos dere?

 

 

2 kommentarer til “Hjemme i dag

 1. VaniljerosaVaniljerosa

  Håper formen er kommet seg masse siden da:)
  Og de bollene ser gode ut! Er sløv med baking nå som jeg passer vekta…men det er jo ikke nødvendig for meg å spise alt jeg baker heller ;) Kansje det blir boller en dag her også..det ver vertfall fristende:)

  Svar
 2. wendysinfamilie

  Elsker boller fikk lyst på det nå hm orker jeg eller nei tror det fårvente til i morgen.
  her ble det bhg på lillen i dag han var feber fri og i hundre sa mannnen, :)
  Håper gulljenta er i fin form i morgen :)

  Svar

Legg inn en kommentar