Villervalla

Nå har det kommet masse nytt i nettbutikken til Villervalla, og da tenkte jeg legge ut mine favoritter derfra, siden det faktisk ikke er så veldig lenge til Mia har bursdag..

product_thumb_1_

Synes denne fargen var veldig flott, og det beste er at nå har Villervalla endelig fått inn klær som går opp til str 140! Det er stort pluss fra meg. Datteren min bruker jo 128 nå, så da kan jeg kjøpe klær derfra lenge… ;)

Her kommer resten av mine favoritter:

108afraspberry

180ahraspberry

911araspberry


product_thumb

180afcherry

911acherry

193aepool

105bpoolw

Har handlet en del fra dem før, og kvaliteten på klærne er veldig bra. Fargene holder seg bra vask etter vask, og klærne er myke og gode! Nå gleder jeg meg ekstra mye fordi jeg har hørt at det kommer Villervalla butikk her i Tromsø

Innlegget er IKKE sponset, men skrevet fordi jeg vil tipse flere om de flotte klærne Villervalla fører. Har du hørt om dette merket før? Har du handlet fra dem før?

4 kommentarer til “Villervalla

Legg inn en kommentar