Regnværsdager

Mia Christine i nytt regntøy fra Katvig, kjøpt på 50 % på Bare Barn! Litt stort for henne enda, men da har hun til våren også.
Tok str 128 og da ble jakka mer som en kåpe – men det syntes Mia var tøft! Buksa var uten seler, og det var det vi hadde lett etter en god stund, siden hun synes det er ekkelt med seler på regnbuksen.. Var også fleece inni jakken, som man kunne ta av og bruke til fleecejakke! Kjempe flott ! Siden det er sol og regn om hverandre så ble det ett bilde av regnbuen i dag:) Skikkelig høstvær ute nå, kald frisk luft og skiftende vær.. Liker egentlig høsten, men det hadde ikke trengt å regne så mye.. Har vært ute på jobb stortsett hele arbeidsdagen – hadde utedag, og barna ble møtt ute i barnehagen. Vi gikk ikke inn før klokka to, og enda var det mange som ikke ville inn! Deilig å være lenge ute:)

Nå er det kveld, dagene bare flyr avgårde. Mia sover alt, hun har vært sliten i dag og gleder seg nok også til helg! I morgen skal hun til tannlegen – og det synes hun er stas! Tenke seg til.. Jeg som ikke takler å gå til tannlege har en datter som maser og spør om neste gang hun skal dit.. :) Går nok helt fint, er jo bare vanlig sjekk av tennene!

Skal få i meg en kopp kaffe nå og joine resten av familien i sofaen, før jeg tar kveld jeg også..

4 kommentarer til “Regnværsdager

Legg inn en kommentar