myCinnamongirl

I går fikk vi en pakke i posten fra myCinnamongirl. Pakken inneholdt ett sett med tights og tunika til Mia Christine. Hun elsket fargen og ville ta på seg klærne med en gang. Det første hun kommenterte var at klærne var myke. Koseklær var ordene hun brukte.
Vi knipset noen bilder av henne med klærne på, så her kommer ett ganske stort bilderas!

Æ sover ikke mamma, æ bare late som..

Man kan danse ballett med dem også:)

Flotte detaljer på klærne:


Bak på ryggen:

Seksåringen er kjempe fornøyd med de nye klærne sine!

På nettsiden til myCinnamongirl står det:
Den første myCinnamonGirl kolleksjonen kom vinteren 2005, og ble hjertelig motatt. Siden da har myCinnamonGirl plaggene funnet sin plass i flere vidunderlige butikker som også gir deg den gode, romantiske, søte og tidløse stilen. Samtidig har også myCinnamonBoy fått sin egen kolleksjon, som følger myCinnamonGirl, i tillegg en egen Damekolleksjon / Mor & Datter kolleksjon.

For oss er det viktig å bevare klærnes sjarm ved å sy dem selv, utføre et godt håndarbeid, og ikke minst bevare et tradisjonelt yrke som er i ferd med å forsvinne i dagens enorme masseproduksjoner.

Klærne sys i størrelse fra 6 mnd – 11 år og for voksen fra XS – XL. Alle klærne sys i behagelige stoffer som tåler vask og bruk. Det er fine klær som kan brukes til hverdag, og ikke bare være til pynt.


Min mening:

Nettsiden er lett å bruke, og servicen er det ingenting å klage på. Jeg har tidligere bestilt varer fra dem og de har rask levering, noe som er ett pluss. Klærne er behagelige og myke. De er lett å bevege seg i, og strammer ikke – noe som betyr mye for aktive barn. Klærne kan brukes både til hverdags og fest, og vi er veldig fornøyd med dem. Så til deg som vil ha noe som ikke «alle andre har» så kan jeg anbefale myCinnamongirl. Jeg kommer nok til å bestille flere sett derfra etterhvert selv også:) Spesielt den heldressen de har synes jeg er nydelig!

Kan anbefale alle å handle klær fra mycinnamongirl!

Dette innlegget er laget i samarbeid med myCinnamongirl.

Legg inn en kommentar