Snart skolestart

ferie
Siste helgen før skolestart nå. Sommeren har bare flydd fort avsted og det har blitt høst igjen..På mandag er det skolestart og det er spennende for både store og små her i huset..

I tillegg til at Mia skal begynne i 1 klasse, så er det også skolestart for Malin, som begynner i 9 klasse. På onsdag starter Catharina opp med sitt 2 år på videregående. Spennende for alle tre vil jeg tro! Det skal bli godt for de store at ferien nå er over, det blir bra å komme inn i rutiner igjen og ikke bare sove lenge på dagen og våke utover natta.. ;)

Jeg og gubben har jobbet i to uker allerede, og Mia har vært på sfo. Hun stortrives der, og har fått mange nye venner. Vi ser henne nesten ikke om ettermiddagene, da hun er ute å sykler eller på besøk hos venninner.

Denne helga har vi ingen planer,annet enn å dra å handle. Deilig med en rolig helg! Fikk faktisk sove lenge i dag også, siden jentungen sto opp selv og så på barne tv en stund før hun vekket oss. Har spist frokost sammen hele gjengen, en koselig tradisjon vi har – at i helgene så samles vi å spiser frokost..(eller lunsj, som i dag:P)

Nå har vi besøk av jentene til søsteren min, mens de er å handler. De ligger på gulvet og spiller stigespill i lag med Mia. Det er mye fnising og fliring:) Hihi.. Koselig med besøk!

Skal lage meg en kaffekopp, og slenge meg på sofaen å se på tv;) Ha en fin lørdag!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar