Skoletreff

36
I dag var det endelig tid for skoletreff igjen, eller førskoledager som det også heter. I dag og i morgen skal de som begynner i 1 klasse her i vår skolekrets møtes på skolen for å bli kjent med lærere, andre elever,sfo og skolen.

I dag skulle vi møte klokka 9, og så var det samlingsstund der læreren fortalte om bokstavheksa som hadde vært å tatt bokstaver fra barnas navn, barna skulle finne sitt navn på tavla og skrive inn bokstaven som manglet. Mia var snar å finne sitt navn og rakte opp hånden som en av de første og fikk gå å skrive på tavla:)

Læreren fortalte at de skulle være to grupper i år, med 12 elever på hver. De skulle være sammen også, men en del av undervisningen skal foregå hver for seg. Blir spennende å se hvem Mia skal på gruppe med:)

De fikk hilse på fadderklassen og de malte bilder sammen med dem. Etter lunsj gikk alle ut i en times tid for å bli kjent med skolens uteområde. Og på slutten av dagen var det bokstavjakt med fadderklassen.
Spurte Mia om dagen og hun gjorde slik:
37
Nå gleder vi oss til ny dag i morgen:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar