Overraskende besøk

kaffekos
Fikk tekstmelding i morges om jeg ville ha besøk på formiddagen, og siden jeg hadde sykemeldingsdag fra jobb så passet det jo perfekt..

Det var min tante som tekstet meg og spurte om jeg ville ha besøk av min mormor. Hun kunne kjøre henne til oss, og hente henne senere. Selvfølgelig sa jeg ja! Hun har ikke vært her på lenge, sikkert ett par år. Hun fikk jo slag for noen år siden og har vært litt redusert etter det,men har trent seg opp igjen og er mye bedre nå. Hun kom i 12 tiden og ble hentet igjen 15.30. Timene bare fløy avgårde og vi skravla i ett sett. Hun sliter litt med kortidshukommelsen, så det ble mye gjentakelser og sånn, men om tiden før slaget snakket hun uten å glemme noe:)

Tok noen bilder av henne og Mia, og skrev de ut til henne så hun kunne ta de med seg. Det ble hun veldig glad for.. Mia var også kjempeglad for oldemor besøk, og ikke minst for bursdagsgaven hun fikk på etterskudd, en konvolutt med 200 kroner inni!

miaoldermor

miOLDEMOR
Oldemor Nelly som blir 80 år til neste år, og Mia Christine 6 år!

Har kosa meg masse i dag jeg. Mor som jeg kaller henne har jo vært som en reserve mamma for meg hele tiden. Jeg bodde nærmest der i helgene gjennom barne og ungdomskolen, og var på besøk så ofte jeg kan. Mor var den som passet Catharina da jeg ble mamma som 17 åring, slik at jeg kunne fullføre skolen. Hun bodde hos meg i 6 måneder for at jeg skulle klare det. Hun har alltid stilt opp for meg og mine, og vi er veldig glade i henne alle sammen!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar