me&i

ape1
Her tidligere så vant jeg en gi -bort på en annen blogg, og premien var ett valgfritt barneplagg fra me&i. Fikk en koselig mail om at jeg kunne velge meg en over – og en underdel til jentungen siden jeg vant. Vi satt lenge og så igjennom kolleksjonen de hadde på nettet, og Mia plukket selv ut disse flotte plaggene med apekatter på.

ape

ape2

Vi tok str 122/128. Det passet perfekt akkurat nå, så jeg vil tro at enten er jenta mi leng, eller så er klærne litt små i størrelsen.. Tunikaen var veldig søt, med apekatter på og rødfargen var veldig fin. Buksene var litt korte, men de kunne man jo brette ribben nederst helt ut på, så det satt veldig bra på henne.

Mia er veldig fornøyd med sine nye klær!
ape4

Dette står det b.la om klærne på hjemmesiden:

Svensk design for kule barn

me&i er en svensk motebedrift som produserer og selger klær som er produsert på en ansvarsfull måte, med unik design og høy kvalitet. Med farge og form skapes stilen som er så typisk for me&i. Utgangspunktet for designen er at hvert barn er unikt – og klærne skal gi barna en mulighet til å uttrykke dette.
me&i ble startet i 2004 av Susan Engvall og Helene Nyrell hjemme ved kjøkkenbordet i Barsebäck i Sverige. I dag kler me&i opp moteinteresserte mammaer og barna deres i fem europeiske land.
To ganger i året lanserer me&i en ny kolleksjon og over 750 selgere arbeider med å formidle varemerket og klærne til deg hjemme i din egen stue. Hovedkontoret ligger i Malmö, Sverige.

Den vanligste måten å handle våre klær på, er på et me&i-treff, enten som vertinne eller som gjest. På et me&i-treff kan du frotse blant alle de stilige klærne, se, prøve og kjenne. Du får tips og råd fra selgeren din om matchingmuligheter og hvordan du best tar vare på dine me&i-klær. Det er lett å handle i fred og ro hjemme hos deg selv eller en venn. Dessuten har du det hyggelig sammen med venner og nye bekjente, samtidig som du handler.

«Høy kvalitet er en av de viktigste grunnverdiene hos me&i. Derfor er me&i’s klær kvalitetsmerket med Øko-Tex. Du kan føle deg trygg når du handler klær til deg og barna dine hos me&i.
Øko-Tex
Øko-Tex er et internasjonalt kontrollorgan som er verdensledende for tekstiler. En sertifisering hos Øko-Tex garanterer at klærne ikke inneholder noen skadelige stoffer som kan være farlige for huden og helsen. Alle klær i kolleksjonen, unntatt jeans (klasse II) og canvasbuksen, fyller kravene til Øko-Tex høyeste kvalitetsnivå, klasse I, spesielt tilpasset barn og personer med følsom hud. For å oppnå en Øko-Tex sertifisering stilles det også krav til produksjonen og at klærne kan tas hånd om på en miljøvennlig måte når de skal kastes. Les mer om Øko-Tex på
hjemmesiden deres.
Økologisk bomull
Alle plagg med størrelser fra 50/56 er produserte i økologisk bomull. Økologisk bomull produseres uten kunstgjødsel og sprøytemidler. En forsvinnende liten del av verdens bomullsavling er økologisk dyrket. Dette gjør at prisene på økologisk bomull er vesentlig høyere enn på «vanlig» bomull.
»

Så langt er jeg veldig fornøyd. Klærne er det jo ikke så mange i barnehagen som har, om det er noen i det hele tatt. Jeg liker at de ikke er typiske jentefarger som f.eks lys rosa.. Mia valgte brun bukse og rød matchende tunika – noe jeg synes var kjempe kult.
ape6

ape3

ape5

Stikk gjerne innom siden til me&i, og se på alt det flotte de har der :)

Tusen takk for premien jeg fikk – jeg ble kjempeglad for den!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar