Soool og helg

Etter dager med snø og regn så var det deilig med solskinn i dag!
cath
Jeg & min eldste datter har vært på bytur i dag. Tok dette flotte bildet da vi ventet på bussen..

Vi måtte til byen for å handle inn resten til barnebursdagen som Mia skal ha i morgen, og Catharina måtte ha en svart skjorte til danseoppvisningen de skal ha neste helg. Fant det vi trengte, så dra vi til barnehagen og plukket opp Mia mor før vi igjen satte kursen til ett kjøpesenter i nærheten. Mia fikk jo penger i bursdagsgave hos sine faddere og hun kjøpte ett Fillyslott,som hun har ønsket seg lenge.. Ble is og brus på Dolly’s også dro vi hjem etterpå.

Lettvindt middag med spaghetti og kjøttsaus, og nå er det snart baking på programmet. Muffins og brownies skal vi lage. Catharina har allerede bakt en sjokoladekake..Hun er flink til å bake, så tipper det blir hun som lager resten også:) Hehe..

Sola skinner fortsatt – og det er fredag!Favorittdagen min!

Ha en fin kveld

-Lillebølla

Legg inn en kommentar