Tre dager igjen..

miaslue
Denne jenta har hatt nedtelling de siste ukene, og nå er det bare tre dager igjen til hun blir 6 år!

Hun har fri fra barnehagen helt til selve dagen, da skal hun dit for å få bursdagskrone og for å feire den i lag med basen sin. Det er stort å være blandt de aller eldste i barnehagen, er vel bare fire stykker som har rukket å fylle 6 år. (i hele barnehagen) Så skal vi ha en liten feiring hjemme når hun kommer hjem den dagen. Da er det familiebursdag. Må dele opp selskapet, så vi tar barnebursdagen den 5 mai. Da inviterer hun vennene sine:) Hun er så spent på pakkene! Hun gleder seg masse!!

Nå skal vi snart i bursdag til fetteren hennes som ble tre år på fredagen. Og på tirsdag er det enda en bursdag, så det blir mye kakespising i dagene fremover;)

Ha en fin søndag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar