Tidlig på an i dag..

stillehav
Måtte bare vise dere dette bildet jeg tok i dag tidlig, når jeg ventet på bussen.. Bildet er tatt i Tromsø, hvor man ser over til Tromsdalen. Stille på havet, og sola skinner.. Det veier liksom litt opp for at bildet ble litt skjevt..hehe..

Det var lite folk i sentrum så tidlig, så det var likesom helt greit å stille seg opp å knipse bilde akkurat da;) Jeg hadde allerede levert Mia Christine i barnehagen og vært på sykehuset og fått kortisonsprøyte før klokka 09:) Gikk fint hos legen, han traff på første forsøk inn i skulderleddet og det gjorde ikke så vondt som det pleier. Han sa at leddkapselen var blitt mykere også. Dessuten er jeg mye bedre, han var veldig fornøyd med bevegelser og hvor mye jeg greide nå i forhold til sist gang. Likevel mente han at jeg ikke skulle i jobb enda, fordi det kan ødelegge fremgangen. Ny sykemelding tom 6 mai. Så mente han at jeg skulle ha 50 % ut mai måned, og fysioterapi etterpå. Han tror jeg kommer til å bli helt bra før høsten! JIPPI!!! Håper og tror det er sant! Ny kortisonsprøyte skal jeg ha den 14 mai.. Det er muligens den siste.

Så nå er jeg hjemme, og bare koser meg. Har kjøpt siste nummer av Villblomster som jeg har tenkt å lese litt i..Sola skinner og jeg tror at jeg skal gå de 6-7 kilometrene til barnehagen i dag, i stedetfor å ta buss. Det tar godt over en time å gå, men er deilig med litt trim også:) Når jeg spurte Mia om nårtid jeg skulle hente henne i dag så sa hun; Tja. I tre, halv fire – fem tia :) Hehe. Satser på halv fire tror jeg:) Er jo godt over ei uke siden hun var der sist, siden hun har hatt vannkopper,så regnermed det er ei som er sliten i dag!

Nå skal jeg lage meg en kopp kaffe & bare nyte stillheten her hjemme..

-Lillebølla

Legg inn en kommentar