Skoletreff

skoletreff
En spent femåring som skal på skoletreff og møte andre som skal begynne i samme klasse som henne til høsten..

Jeg var så heldig å få lov til å være med Mia Christine på det første skoletreffet, der alle som skal begynne i 1 klasse til høsten skulle møtes for første gang. Det er i regi av barnehager og det var også barnehagene i vår skolekrets som arrangerte dette, men hadde invitert alle som var meldt inn i 1 klasse.

Mia kjente jo ingen fra før, av de 22 som skla begynne der så hun var veldig spent. Vi fikk komme inn på sfo og være der i begynnelsen.Vi sang, og alle sa hva de het og hvilken barnehage de gikk i. De lekte og fikk omvisning på alle rommene, og så fikk de vafler og saft.

Mia likte best å være på puterommet:
skoletreff2

skoletreff1

Mia var litt sjenert i begynnelsen,men etterhvert fikk hun hjelp til å bygge med putene, av ei som het Pia. Det syntes de begge var festlig, for Mia og Pia rimte jo. De satt sammen når de spiste også, for de kjente hverandre litt etter leken på puterommet.

Vi gikk ut for å tenne bål og grille pølser, og så lekte de på skoleområdet. Treffet varte i tre timer og alle kosa seg og hadde det fint sammen. Vi gleder oss i allefall til neste treff som er i sluten av måneden:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar