Lillestein på besøk

lillestein
Denne helga var det Mia sin tur å ha barnehagebamsen Lillestein hjem i helga!

Hun var så glad for det er stor stas å ha bamsen med seg hjem. Hun har hatt ham hjemme en gang før, i mars 2011. Hun hadde en litt slitsom dag i går, og da hun ble trukket ut til å ha Lillestein hjem så hjalp det veldig på humøret hennes, hun har til og med sovet hele natta i si egen seng – med Lillestein i armkroken selvfølgelig:) Man skal skrive i ei bok, og lime inn litt bilder om hvordan Lillestein har hatt det i helga, og så leser de det opp i samlingsstunden på mandagen. Kjempe koselig:)

I går når vi skulle dra til barnehagen så spurte jeg om jeg kunne få ta bilde av Mia – det kunne jeg – men jeg måtte ta bilde av ryggen hennes:)
9

Etter litt lokking og luring fikk jeg ta bilde av ansiktet også..
10

Etter jobb kom migrenen snikende og ble hele kvelden. Heldigvis var den borte når vi våknet i morges.. Måtte den holde seg borte leeeenge! I dag skal vi en tur på  det nye kjøpesenteret i byen her, for gubbisen skal klippe seg – og jeg og jentene skal bare titte rundt så lenge. Tenåringen skal se på sko, hun fikk gavekort til jul og har ønsket seg støveletter i lang tid. Femåringen fikk en 200 lapp rett før jul, som en forsinket bursdagsgave (hun har i mai) og skal få ta den med seg:)

Ellers er det ukeshandling som står på programmet i dag.Tenker det blir ei stille og rolig helg,uten for mange planer. Jeg er tett i nesa og er forkjølet – og dagene går så fort at det er deilig å slappe av i helgene og bare bruke tid på familien <3

Nå skal jeg få i meg noe mat her, før jeg vekker opp resten av huset:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar