Nissefest og 2 dager igjen til jul..

nissefest1
Mia har nettopp ankommet barnehagen og danser rundt – klar for nissefest!

Jeg har tatt juleferie jeg, men Mia måtte ha med seg nissefesten i barnehagen – og hadde ikke tid å ta juleferie riktig enda. Hun har gledet seg i flere dager til at nissen skal komme i barnehagen, til de skal gå rundt juletre og spise nissegrøt! Men når lunsjen er ferdig, og klokka er rundt to – så skal jeg hente henne og da har hun og juleferie frem til 2 januar!

Mia har blitt veldig glad i å henge opp lapper overalt, her er en jeg fant på speilet i gangen:
loveju
Ser dere at edt står: Du æ e gla i dæ.. ? SYnes det var utrolig søtt gjort:)

Må jo skryte også da, hun har nemlig sovet flere netter i egen seng nå, fra hun har lagt seg på kvelden og til vekkerklokka har ringt om morgenen. Hun mener selv det er fordi nisselua er magisk – og den har hun på seg hver natt:P Hvis det er alt som skal til for å få henne til å ligge i egen seng så må hun gjerne ha nattlue hele året..hihi.. I allefall, slik hadde hun sovnet en kveld jeg skulle gå inn å se til henne..
sover
Hun har lest i Karsten og Petra boka si, og sovnet slik..
Tenk at hun greier å lese i en alder av 5 og ett halvt år! Det tar tid men hun staver seg igjennom sidene..

Jeg hadde jo planer å ta bilder av alle kalender pakkene men har vært sløv de siste dagene. Hun har fått truser og sokker fordelt i flere pakker, en petshop figur og prinsesse refleks. Da hun åpnet dagens pakke utbrøt hun: Åhhhh, med katte på – den har æ ønska mæ kjempe lenge!
22

Ellers så er det jo bare 2 dager igjen til jul. Har ikke så mye igjen men mangler fortsatt noen julegaver og litt som skal være i strømpene til storjentene. Skal prøve å bli ferdig i dag. Vi må også handle mat og slikt, men butikkene er jo åpne til 23 så det kan fint gjøres på kveldstid. Jeg har også hatt bursdag, den 19. Har fått utrolig masse flott – mange skilt som jeg ønsket meg (og som jeg skal vise dere senere når jeg har fått de på veggen) votter/lue, kakefat og mye annet. Hadde en flott dag i allefall..

Ja, også vant jeg jo igjen da – ett skilt med badekarmotiv. Skal vise bilde når jeg får det i posten:) Fikk også flaxlodd i julegave på jobb – der var det 50 kr så da skal jeg hente to nye flax lodd i dag:)

Nå skal jeg spise frokost, vekke tenåringen og komme oss avsted til byen. Kan ikke si jeg gleder meg akkurat siden det sikkert er mange som panikkhandler i dag – og jeg liker ikke store mengder folk som nærmest sloss om  varene.. :P Men må til byen for å hente Catharina sine nye briller .. Ha en fin dag alle sammen:)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar