Tjohei!

leser
Jentungen er glad i bøker, her leser hun Bukkene Bruse på badeland:)
Den er veldig morsom og til å anbefale alle som har barn i barnehage alder:)

Ellers så flyr dagene avgårde.. Jobber fortsatt bare 40 %, altså onsdager og torsdager. Passer best sånn, pga klubb og skoggruppe i barnehagen. Jeg er sykemeldt slik frem til 14 desember.. Har blitt mye bedre i skulderen min, men tror det er lurt å jobbe redusert en stund, og bli enda bedre før man kjører på med 100 % jobbing igjen.

Jeg har kjøpt alle pakkene til Mia Christine’s pakkekalender. Det var i grunn enkelt å finne ting til henne, det er verre med tenåringene våre.. Tipper de blir litt skuffa hvis de får klistremerker eller tatoveringsark med blomster på..hehe.. Mulig det blir litt flaxlodd,scrappesaker og sånn..Får se hva jeg finner. Om noen har tips på hvor jeg kan finne en fin kalender til å henge Mia sine kalendergaver på,så blir jeg glad for tips. Hun har nemlig ikke annet enn en pose å ha de oppi.. De to eldste fikk kalender da de var små, men Mia har ingen og det må vi jo ha.. Koselig å få hengt opp pakkene også, og ikke bare la de ligge samlet i en kjedelig pose..

I dag kom gavekortet jeg vant på -nillebloggen i posten. 500 kr til å handle på -nille for:) Det kom godt med, og de har mye der som jeg kan tenke meg å ha til adventspyntinga her hjemme. Gleder meg til å dra på shopping! Skal nok vise dere hva jeg har funnet etterhvert også:)

Premien jeg vant i en annen konkurranse på nettet, nemlig ett sett ullundertøy fra Lindex kom også her om dagen. Jeg var med i en konkurranse på mamma.no om å komme med mine beste mammatips. De fikk bilder, og så kommer tipset i mammabladet i romjulen – så nå er det bare å følge med.. Hva jeg tipset om? Noe så enkelt som om å trykke ut brødskiver/frukt/pålegg med pepperkakeformer for å gjøre matpakken mer spennende;)

Nå leker Malin og Mia med pet shop figurene til Mia. Malin har uke hos oss nå, kom i dag. Mia har ventet og ventet.. Og spør alltid nårtid det er torsdag for hun vet at Malin kommer torsdager. Catharina har vært hjemme fra skolen i dag, hun var i dårlig form. Blitt bedre nå da og har spist og sånn så hun er nok klar igjen i morgen tenker jeg. Jeg har vært på jobb og Mia i barnehagen. Det var ett forferdelig ruskevær ute,med vind og regn, og vi skulle egentlig ta to busser for å komme oss hjem. Victoria ble hentet likt med Mia,( de er bestevenninner og har vært det i alle år..) og pappan hennes kjørte oss hjem. Det ble vi utrolig glade for. 7 km ekstra bare for at vi skulle slippe å busse, det var toppen altså. Kom oss hjem på ti minutter iatedet for på en time.. Sånt blir vi glade for, og det reddet nok dagen min:D

Nå sitter jeg her med kaffekoppen min, og nyter at det er helg. Har langhelg jeg nå, faktisk helt til onsdag! Herlig!! I morgen har Mia også fått fri, hun fikk velge om hun ville i barnehagen, og da ville hun sove lenge og bare være hjemme og kose seg med mamman sin..

Venter på at gubben skal komme fra jobb, ble overtid på han i dag.. Kjedelig,men sånn er det jo noen ganger..

Ha en fin dag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar