God morgen

miacchristine
Her startet dagen i ni tiden, eller det var i allefall da vi sto opp..

Jentungen har vel vært våken siden halv åtte, ny tid. Hun har skravlet hull i hodet på oss i godt over en time før vi sto opp.. Hun hadde fått med seg at nrk super skulle sende Verdens beste sfo i dag, og det ville hun gjerne se. Hun liker godt den serien:) Nå sitter hun og fargelegger litt, mens jeg sitter her forran pc’en min med kaffekoppen:) Nyter stillheten, alle de andre sover enda.

I morgen er det barnehagen på snuppa, selv skal jeg være med på basemøte på jobb tenkte jeg. Synes det er viktig å få med seg hva som skjer på basen selv om jeg er sykemeldt. Regner med å skulle starte delvis på jobb igjen til uka uansett, skal til legen på tirsdag for å høre om det er lurt å jobbe fullt igjen., eller om jeg skal gå noen dager. Det siste er vel det beste for en stund med tanke på at jeg ikke er bra enda.

Jeg og Mia skal også innom sparebanken for å tømme sparegrisen hennes. Det er jo sparebak uke nå og da får vi stikke innom med grisen for å se hvor mye hun har spart opp:) Hun gleder seg, sånt er stas for en femåring.

Siden det er halloween i morgen må vi vel kjøpe inn litt snop, regner med naboungene ringer på og så skal vel Mia ta seg en runde her i nabolaget også:) Moro for ungene er det i allefall:) Håper bare de små blir godt mottatt.. Hun får bare gå til de vi vet har unger selv, og som vi vet hvem er..

Skal ta fatt på den store haugen med klær som skal brettes og legges bort, ellers er det ikke store planer for dagen:)

Ha en fin søndag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar