Sånn går no dagan..

1
5 åringen vår «sminker»seg litt..

Dagene bare flyr, synes det er jobb-barnehage-skole hele tiden. Og så er det plutselig kvelden igjen.. Denne helga som var nå, var det bilcross – men vi valgte å stå over for første gang på flere år, og det var jammen godt å bare være hjemme!

Mia tok seg en tur til Victoria på lørdagen, og de var på svømming sammen. (Det var ikke bra for Mia sin eksem, så vi har måtte begynt med kortison igjen, men nå vet vi i allefall det da. – Og de hadde kosa seg så masse at det på en måte var verdt bassengturen da..) Catharina har dratt på hurtigrutetur sammen med min mormor,tanter og kusine. De dro fredag og kommer igjen i morgen. De tok fly til Bergen og så hurtigruta nordover. De har nok en superduper tur – men det skal bli godt å få henne hjem igjen i morgen:)

I morgen er det kurs på meg, fra 10-16. Er gjennom jobb og jeg ser frem til det. Moro å bli spurt om å få dra på slike ting i en ellers så hektisk hverdag. Lillesøsteren min skal jobbe på min base da, og Mia har så lyst til å bli med henne hjem etterpå og hilse på kattene, men jeg har ikke fått tak i Beate enda, så vet ikke om det lar seg gjøre..

Det går forressten supert med Mia og soving i egen seng – vi bruker ikke klistremerker lenger og hun sover hele natta:) Er så herlig! Jeg er uthvilt og hun er uthvilt:) Hun legger seg fint på kvelden også, vi må opp og ned ett par ganger før hun sovner da, hvis det er for lyst eller om hun vil ha vann eller sånn – men stortsett sovner hun i løpet av en halv time.

Ellers så gleder jeg meg til å få Buzzador pakken min, skal buzze Vanish denne gangen. (og har meldt meg på santa maria thai, men vet ikke om jeg får denne enda.. ) Om du vil bli buzzador,eller lese mer om dette så kan du gå inn på siden deres. Om du bruker denne linken vises det at det er jeg som har invitert deg med – og da får jeg ekstra poengSmilefjes med åpen munn

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=NO&refstr=miachristine

Også blir jeg superglad om du ønsker å stemme på leverpostei jenta mi:)

http://www.seher.no/874959/artikkel/#/bidrag/d/1284480/

TakkSmilefjes med åpen munn

Ha en riktig fin kveld!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar