Tjohei..

bubbls
5 åringen elsker såpebobler..

..og det var lykke da hun fikk en ny flaske med det her om dagen.. :) Det skal så lite til for at hun skal bli glad – og dette er midt i blinken for henne:) Nå ser hun på Disney mens jeg skriver her, skal legge seg når jeg er ferdig.. :)

Godt med fredag og helg i morgen, har vært ei lang uke med flere seinvakter på jobb.. Har hatt en del migrene denne uka og det er kjedelig å være helt ødelagt når man kommer hjem.. Liker ikke å ta medisin på jobb heller,men må man så må man.. Det har blitt noen piller denne uka her for å si det sånn.. Vet ikke hva det er som trigger, men sola har ligget lavt, og skinner rett inn i gangen på jobb, og der er jeg jo en del.. Bruker å gå med solbriller på inne for å forebygge – men ikke alltid det hjelper. Ser jo rimelig teit ut og da, men det får bare være..hehe..

I helga er det kino på programmet, belønning for femåringen som har sovet 14-15 netter i egen seng. Hun vil se Biler 2, så vi får se om den går i helgen.. Ellers er det ingen planer. Er godt å bare kose seg hjemme og da.. :)

I kveld er det tvkveld på meg – så skal lese litt for Mia og rydde før jeg setter meg til rette i sofaen med en iskaffe :)

Ha en fin kveld!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar