Navnelapper

dagensbilde12mars2011
Har merket jentungens klær med navnelapper:)

merking
Bruker helt enkle store bokstaver slik at hun selv kan se at det er hennes klær:)

Jeg jobber i barnehage og vet hvor viktig det er å merke barnas klær. Når man har 20 barn på en base, og man finner en umerket sokk så er det ikke så enkelt å finne ut hvem sin sokk det er.. Jeg merker alt av klær – hver eneste sokk tilogmed. Da vet de i allefall hvem sitt det er om det ligger på gulvet i garderoben.

Jeg har prøvd mange forskjellige merker – men de siste årene har jeg bestilt navnelapper fra Markmaster og jeg er veldig fornøyd med dem. De leverer innen ett par dager, og du får regningen med i konvolutten. Anbefaler dem virkelig:)

Jeg har kun mistet 2 luer på hele Mia sin tid i barnehagen. Hun begynte der da hun var 1,5 år. Begge luene var merket så det er nok noen som har tatt feil og latt være å levere de tilbake.. Desverre så kan det jo skje det også.

Nå skal klærne på plass i klesskapet igjen, så jeg får fortsette å rydde! Ha en fin lørdag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar