Iskaffe og matbokser..

kaffe
Min favoritt kaffe!

I dag var det utrolig godt å sette seg ned med mocca kaffen min, hadde vasket og støvsugd, laga hjemlaget pizza, dusjet og lagt jentungen, dusjet selv og hengt opp en maskin med klær.. Velfortjent kaffe pause!

Jeg fant noen utrolig praktiske matbokser på Matpakkebloggen, og fant ut at det var verdt å prøve dem.. De kom i posten i dag, så da tester vi dem ut i morgen:)

dagensbilde10mars2011
4 bokser og en Lilla kjølebag:)

matpakke
Nærbilde!

Blir spennende å se om de holder mål da, jeg håper og tror vi kan kaste alle de små boksene og de andre matboksene som fyller skapet nå.. :)

Kjenner at det er godt det er fredag i morgen. Da har jeg tidligvakt og har fått lov til å avspassere fra klokka ett. Kroppen er sliten, det verker i skulder og nakke. Migrene nesten hver dag denne uka her nå. Gleder meg til helg!

Ha en fin kveld.
-Lillebølla

Legg inn en kommentar