Lekeland

lekeland
I dag har vi vært i bursdag på Metro Lekeland..

Det var søte Tindra, som feiret sin 4 års dag der.
(Jeg er tanta hennes..)
lekeland9

lekeland10
Herlig bilde av Tindra!

lekeland7
Mia Christine..

lekeland6
Full fart ned sklia..

lekeland4
Trampolina er alltid en favoritt hos jentungen vår<3

lekeland3

lekeland5

lekeland1

Vi har koset oss masse alle sammen. Tilogmed storjentene ville være med i bursdagen på Lekeland.. Mia var veldig sliten på tur hjem, så hun spurte om hun fikk lov å ha øynene igjen og slappe av når vi kjørte bil;) Det tok nok på å ha lang da i barnehagen først, og så to timer med masse aktivitet på lekeland:) Det var i allefall ei fornøyd jente som sovnet i 20.30 tiden i dag..

I morgen er det tidligvakt på meg – det skal bli godt å kunne gå klokka tre! Håper bare at det roer seg litt ute, er i allefall masse vind og regn nå.. Kjedelig å gå til jobb når det er slikt vær – eneste fordelen er vel at man våkner skikkelig før man kommer frem..hehe..

Ha en fin kveld.
-Lillebølla

Legg inn en kommentar