Pakkekalender

kalender
4 åringens pakkekalender, små sokker med små pakker i :)

Denne er arvet fra pappans familie, han hadde vel dens om liten;) Utfordringen ble å finne noe som var så smått at de fikk plass inni de små sokkene..hehe :) Men, jeg har greid det hittil, mangler bare noen få pakker så er alle på plass. I dag fikk hun en bit sjokolade og to bittesmå giraffer til dyresamlingen hennes. Hun var strålende fornøyd! 1 desember fikk hun en koalamamma og baby, 2 desember var det 2 koala babyer, 3 desember en petshop figur og i dag altså giraffer;)

Hun ville ikke ta bilder i dag – så eneste bilde jeg fikk ble sånn her:
bortevekk

Nå skal vi snart ut å ta ukeshandelen. Begynner å bli fritt for matvarer i kjøleskapet nå, så da må det fylles opp igjen. Skal også handle litt småtterier på euro pris, ekstra leker og på elkjøp, så vi skal parkere ungene hos svigermor så lenge:P Godt å slippe å ha de med seg nå som det er så mange som er ute å handler!

Ha en fin lørdag!
-Lillebølla

Legg inn en kommentar