Fredag og helg!

1
Mia Christine er hjemme fra barnehagen i dag, og her suser hun gjennom sølepyttene på sparkesykkelen..

2

Nydelig høstvær her i dag, med sol og 9 grader. Har vært ute med Mia i ett par timer og hun koser seg når vi er ute.Tok en del bilder også (som vanlig:P ) og her kommer de;

5

6

4

7

8 

I dag fikk Mia selv bestemme om hun skulle i barnehagen,siden det er fredag, og valgte altså hjemmedag:) Catharina er også hjemme fra skolen, hun har hatt vondt i hodet og vært slapp i flere dager. Tror den klasseturen har tatt på, for hun har vært helt utslitt siden hun kom hjem på mandagen..

Ellers så snakka jeg med jobben og vi avtalte ett møte på mandag, ang. tilrettelegging siden jeg nå har blitt sykemeldt igjen. Godt de tar tak i det så tidlig, kan hende jeg slipper å gå hjemme mer enn disse to ukene da.. Gjenstår å se:) Sist fikk vi jo ikke til så mye, for man må jo yte 100% når man er på jobb, kan ikke overlate alt til de andre. Da fikk jeg ikke rydde av etter lusjen, løfte bakkene med kopper inn og ut av steameren, kle på yttertøy eller løfte barna.. Å la være å gjøre dette er ikke lett når man jobber i barnehage.. Men håper vi finner på noe lurt på mandagen i allefall..

I morgen er planen at vi skal ha BARNEFRI!!! Ungene skal til søstra mi og ligge over der. Sist gang vi ikke hadde ungene hjemme over natta var i begynnelsen av april. Mia har bare sovet uten oss to ganger på sine 4,5 år så det er rart å sende henne på overnatting. Men hun har kjempelyst å sove hos Ronja og Tindra, og håper hun får ligge på madrass på gulvet! Blir spennende å se om hun faktisk sover over, for hun har jo sine kveldsritualer.. Bl.a må vi sitte hos henne til hun sovner her hjemme – hun har tidligere vært redd for å sove, og nå henger det igjen.. Sovner fort da heldigvis, så pleier ikke sitte der sååå lenge.. :) Er skjelden hun sover hele natta også.. :/ Men om hun blir over, så skal jeg SOOOVE!!! Ikke noen andre planer, bare sove hele natta og til heg våkner av meg selv på morningen.. DET gleder jeg meg til, selv om jeg kommer til å lure på om hun får sove..hehe.. Rart det der, hvor mans kal bekymre seg hele tiden.. ;)

Nå skal jeg henge opp klesvasken, så er det ikke sååå lenge til gubben kommer hjem fra jobb og nå er det heeelg!!

-Lillebølla

Legg inn en kommentar