Dagens Outfit :P

Mobilbilder – derfor litt uklare bilder..
hodeplagg1 
Hodeplagg: Barnehagens fotposer..

Mia Christine er en kreativ sjel, hun var inne en liten tur i barnehagen og da hun kom ut hadde hun på seg en blå fotpose på hodet.. Sånne man har på beina når man er inne med sko på;) Snart løp flere av barna rundt med blåe luer, og de kosa seg masse og hadde det kjempe moro:)

hodeplagg
Her har også kaninen «Lillesøster» fått fotpose på hodet:)

hodeplagg2
Spiser resten av matpakken før vi skal dra hjem fra barnehagen..

Kan jo for sikkerhetskyld fortelle at tightsen hennes er kjøpt på  H&M, og genseren er arvet av kusinen Ronja Celine. Jakka er av Linus i Svingen serien og kjøpt på Spar kjøp..Sånn, da var det første og siste outfit innlegget på min blogg postet;)

-Lillebølla

Legg inn en kommentar