Vi baker..

miabaker
Mia Christine baker..

..Og smaker..
miabaker1 

Vi lager muffins, både vanlige og med sjokolade :)
miabaker2

Vi har og laget sjokoladekake, som vi skal pynte senere. Grunnen til at vi baker er at snuppelura fyller 4 år i morgen og skal ha barneselskap med vennene fra barnehagen + noen til. Det kommer vel 8 fra barnehagen dersom noen ikke melder avbud i kveld, og så er det søskenbarn og annen familie + noen venner så det blir vel full rulle hele dagen:) Skal ha pølsefest og kaker + mye annet godt;) Tror snuppa gleder seg masse!

I dag kommer min lillesøster og typen hennes på middag:)  Vi skal grille ute, for første gang i år:) Ble fint vær i dag,så da var det bare å sette i gang. Gleder meg, er jo så godt med grillmat!

Mia Christine har vært ute en tur allerede.. Hun og storesøsteren var en tur i barnehagen her oppe og lekte litt ute, så jeg fikk rydda opp etter bakingen:) Rakk å vaske på do/bad, og støvsuge bade oppe og nede før de var tilbake.. Så nå er det rent og pent her, og da kan morgendagen bare komme;)

miaute

Har foressten fått festdrakten til snuppa – den er akkurat passe og hun likte den kjempegodt:) Har ikke tatt bilde av henne med den på enda, det får vente til neste helg.. Catharina har og fått sin kofte, som hun skal ha på konfirmasjonen.. Men viser dere ikke bilde av den heller, før på selve dagen;) Begynner å komme i mål nå, når det gjelder neste helg. Har bare å handle litt stæsj/pynt, og klær.. :) Har tre feriedager til uka da, så rekker nok å få det siste også gjort;)

Men nå er det snart mat, så skal fikse salat og ris.
Klem fra;

sign

Legg inn en kommentar