Tilbake til hverdagen igjen..

paske4
Bildet er tatt nå i påsken, snuppa ler fordi hun gikk gjennom snøen og laga ett stort hull..

I dag var det altså tilbake til det vanlige, til jobb,skole og barnehage. Jeg skulle begynne å jobbe for fullt igjen etter å ha gått sykemeldt mer eller mindre siden september. Har jo gått på behandling, og har nå ett opphold for å se hvordan det går.. Har vært tålelig bra i det siste, men har slitt med hodepine likevel.. Så i helga så skulle onkelen min » helbrede» meg, med sine varme hender. Det sises at han har hjulpet folk til å bli bedre, men jeg har aldri villet prøve dette før.. Skeptisk til de grader.. Men, han hadde varme hender da, det ble kjempevarmt der han holdt, og det kriblet i armen. Har desverre ikke merket noen bedring, er det samme som før.. Å jeg kjenner i skulderen at jeg har vært på jobb igjen.. Hadde håpet at jeg ikke skulle kjenne noe til smerten i begynnelsen i allefall, men den gang ei.. Han sa det kunne ta noen dager før jeg ble bra da, så det gjennstår å se..

Mia syntes det var topp å komme tilbake i barnehagen igjen. Hun har vært sliten og grinete hele påsken, både pga mangel på søvn og pga trass.. Trodde vi.. Men så fikk jeg vite at det går munn,hånd og fot syken (eller noe slikt) i barnehagen, og at det startet med feber,så ubehag og blemmer. Mia hadde feber fredagskveld/natt, og har vært utilpass etter det, hun har vært så grinete og ikke spist noe. Jeg ante jo ikke at jeg kunne sjekke munnen for blemmer da, men hun sa at det gjorde vondt å spise da.. Så er vel det hun har hatt.. I dag har hun vært sitt gamle jeg igjen:) Spist masse mat og tullet og tøyset slik hun pleier.

Vi satt å spilte Happy Aquarium på fjesboka i sted, hun liker det spillet, sikkert for at vi har akvarie hjemme og.. Så sier hun; vet du at kongekrabben er en diger krabbe som er større enn alle fiskan i akvariet.. Ante jo ikke at hun visste hva en kongekrabbe var en gang.. Så hun sa at hun hadde hørt om det i barnehagen, de hadde pratet om det:) Tro om jeg ikke må ta henne med til Polaria en gang å se på de fiskene som bor der..Siden hun viser interesse for det liksom;)

Mia var kjempetrett og sovnet så fort hodet landet på puta i kveld.. Tror jeg kommer til å gjøre det samme..hehe.. Kjenner at det ikke blir så veldig sent i kveld for å si det sånn.. :) Skal bare lese litt på nettet først , så får vi se nårtid jeg kommer meg i seng;) Ha en fin kveld.

sign

Legg inn en kommentar