Hjemme igjen..

fuglehus
Vi har vært på landet hele helgen, kom hjem i ettermiddag:) Fuglehuset her står i hagen til ho mor:)

Har vært og besøkt min mormor. Det er 18 mil en vei, så det blir litt kjøring for å komme oss dit.. Mor hadde slag i sommer, men har kommet seg kjempe masse, hun fungerer kjempegreit. Hun er litt ustø når hun går, og hun gjenntar en del av det hun forteller, siden hukommelsen er dårligere. Hun hører litt dårlig, men det kan vel være alderen også;) Ungene storkoser seg i allefall når vi er der, og spesielt Catharina har ett nært bånd til sin oldemor..

mor1
Mor

Mia Christine bestemte seg for å ta oppvasken, slik at oldemor skulle få hvile;)
Her i altfor store tøfler og gummihansker..
paske10

paske1 
Mia Christine sitt påske egg:)

Vi var ute hele formiddagen i går, vi grilla pølser og bare kosa oss i finværet.
paske3

Ungene laga snømann..
paske5

paske6
Catharina

paske7jpg
Mia og snømannen..

paske2
Mia finner vann..

paske12

paske13
Mia og Sara Sofie leker med vann..

paske11
Mia aker..

Før vi dro hjem i dag så grilla vi på verandaen for første gang i år:) Var kjempegodt med grillmat!! Mia sovnet heldigvis ikke i bilen, så hun sloknet 19.30.. Hun har sovet dårlig når vi har vært borte, og jeg hadde egentlig trodd hun ble å slokne i bilen,men den gang ei:) Hun satt faktisk helt fint de 18 mila hjem, enda vi ikke hadde ett eneste stopp:)

Nå er det tv og godis som står på programmet:) Ha en fin kveld.

sign

Legg inn en kommentar