Jeg ER flink!!

rockering
Her er min nye bestevenn om dagene:P

Det er en rokkering, med vekter på:) Egentlig er det min søster sin, men jeg lånte den av henne for en stund siden.. Skal kjøpe meg en egen når hun henter denne hjem igjen. Blir faktisk ganske sliten og mørbanket av å rokke med denne, og både gul & blå på magen.. men så lenge det gir resultater så gjør det ikke så mye. Er vel oppe i 20 minutts trening hver dag nå.. Synes ikke det er så vanskelig lenger og blåflekkene er ikke så vonde:P Synes selv jeg er kjempe flink altså:) Noe må man jo gjøre når man likevel er hjemme på dagen liksom.. Har vært flink å gå turer også, men det er så kjedelig å gjøre alene.. :)

Vi driver jo å pusser opp her hjemme, og siden stua nesten er ferdig, så har vi kjøpt oss nytt tv bord.. Hadde lyst på noe enklere enn det tv bordet vi hadde fra før..Det var gammelt – gubben hadde det fra før vi ble sammen og det er faktisk snart ni år siden jeg møtte på ham.. :) Denne her kjøpte vi på Jysk til en billig penge:P

tvbord1
Litt dårlig bilde da men..  Synes den er fin jeg:)

Nå skal jeg snart busse bort til barnehagen og hente denne rampejenta her:
lillebolla
Så skal vi dra å se om vi finner karnevalskostyme til henne. Det er karneval i barnehagen i neste uke og da må vi finne noe å ha på. Hun vet hva hun vil ha, hun så det forrige gang vi var på en lekebutikk;) Hun vil nemlig være sjørøver og ha lapp forran øyet og sverd:) Trenger jeg si at Kaptein Sabeltann er den store helten? Hun skal få det, dersom de har noe som passer henne. Hun blir nok kjempefin!! Sjørøver jenta mi:) Tenk at hun snart er 4 år!!

I morgen og fredag er barnehagen stengt, pga planleggingsdager. Så da er det hjemme dag på oss. Får se om vi finner på noe morsomt da.. Mulig vi drar på biblioteket, eller i akebakken.. Må nesten se været an først:)

Nå skal jeg snart stikke avgårde. Snakkes!

lillebolla2

Legg inn en kommentar