Gikk en tur..

Og knipset noen bilder..

is1
Vannet i elva har frosset til is..

is-1

is

Var egentlig på jakt etter sola, men den er ikke kommet hit vi bor enda.. Skal vel se den snart vi også.. Så den når jeg var innom sentrum i går, mwn da hadde jeg ikke kameraet med.. Hadde lyst på solbilde, men må vel vente noen dager enda før den vises her.. Ser den på fjelltoppene da, så det er vel ikke så lang tid før den dukker opp;) Er jo  vant til mørketiden, men det er jaggu godt når den er over sånn at vi kan få lysere dager igjen:)

blomst
Fikk blomst av svigermor

I går så hadde vi middagsbesøk og da fikk vi denne flotte blomsten:) den hadde så nydelige farger at jeg bare måtte ta bilde av den.. Nå er jeg ikke en sånn superflink husmor som kan ta vare på blomster, så vi får se hvor lenge denne holder seg;)

I dag har Mia Christine vært hjemme fra barnehagen. Hun fikk velge selv om hun ville dra eller ikke. Hun var i bhg i går da, så hun har i allefall vært der en gang denne uka;) Mulig hun drar en tur i morgen, får se hva vi finner på:) Nå har også Catharina kommet hjem fra skolen, de hadde fått fri resten av dagen. Alle som er med i revygruppa hadde fått fri, og det tipper jeg de syntes var godt.De har jo jobba ganske masse de siste dagene for å få alt klart til premieren.. :)

Nå skal jeg sette meg ned med siste nr av Thea, mens Snuppa ser på Dora the Explorer;)

Ha en fin dag!

lillebolla2

Legg inn en kommentar