Onsdagbabbel

badeskje
Mia Christine koser seg i dusjen..

badesuss 
Badegakk-gakkene susser..

badekape
Mia Christine <3

Jeg har fått meg ny sykemelding i 50% ut måneden, og var derfor hjemme i dag.. Passa jo veldig bra siden treårsklubben i barnehagen skulle besøke Mia i dag. (se eget innlegg)  Jeg har fortsatt vondt i skulderen min og det gikk ikke jobbe full tid likevel. Har jo plagdes siden september men trodde at jeg skulle klare å fungere 100% nå.. men men.. Skal til legen 26 januar så får vi se om hun finner på noe lurt.. Kan ikke gå sånn her i allefall, det er bra sikkert..

Har fått vaska 4 maskiner med klær i dag – og enda er det ikke tomt!! Skjønner ikke hvordan den kleshaugen bare vokser og vokser,uansett hvor mange maskiner jeg vasker hver dag! Nå har jeg ikke plass til å henge opp mer tøy så får vaske resten en annen dag.. Har også støvsugd og ryddet bittelitt – og nå når gubben kommer hjem fra jobb så skal vi suse nedover til svigermor for å spise middag. Skal bli godt det:)

I morgen skal jeg på tidligvakt og så er det lang helg!! Får håpe at det slutter og regne og at vi får minusgrader og snø ute.. Er jo ikke skikkelig vinter her når det er regn og mildvær.. Liker ikke regn!! Ungene vil og ha mer snø så de kan være ute – men det er jo lov å håpe.. kan hende det kommer en meter eller no,det hadde vært helt perfekt..hihi..

lillebolla

Legg inn en kommentar