Gaver..

ullklea
Mia Christine fikk ett nydelig strikket sett i gave av sin farfar og hans samboer:) Er så moro med slike gaver man ikke forventer skal komme;) Visste jo hun strikka til henne men trodde hun skulle få det til jul;)

 

Jeg deltok i en slik julekalender på foreldrenettet.com, og der vant jeg en tøydukke i premie. 
  dukke
Det var ei lita ei som ble veldig glad for dukken, så den har fått mange gode koser den lille tiden den har bodd hos oss. Fikk hedersplass i dukkevogna også, den har vært med i barnehagen og på butikken, og å levert julegaver;) Her er den søte lille dukkemor og dukken;
dukkemia

I dag har jeg vært på jobb, tidligvakt.. Hadde en rolig dag med få barn på basen. Når vi var ferdig på jobb dro jeg og Mia på besøk til min tante. Der var også min mormor, altså Mia sin oldemor. Mia syntes det var stas å treffe henne igjen – og de på sin side syntes Mia hadde blitt så stor og var blitt så flink til å prate. Noe anna kunne de jo ikke sagt heller for munnen til lillemor sto ikke stille ett sekund:P De hadde singstar der, og de store jentene sang «Rompa mi» og da hun ble spurt om hun ville synge så svarte hun; Æ kan ikke sånne der sanga, æ kan bare barnesanga» hehe :) Vi spiste kjempe god gryterett der også, og da vi dro hjem så var det barne tv og rett i seng på en sliten Miamor. Hun har sovet dårlig i det siste så tror det var godt for henne å sovne før klokka 19.30 i dag. Håper hun får en god natts søvn i allefall, det trenger både hun og vi!

I morgen er det jobb til klokka 16, så levere julegaver,handle og sånn.. Skal jobbe lille julaften til klokka 16.30 så da er det full rulle her helt frem til jul. Spennende å se om vi rekker å komme oss i mål i år, det er enda mye som skal fikses før jul.. :) Men det går nok på ett vis:)

Ha en god kveld – jeg avslutter dagens innlegg med et bilde av en typisk Mia look når vi tar bilder:)

 baremia

lillebolla

Legg inn en kommentar